De winkel is open op woensdag van 19u tot 20u en zaterdag van 11u tot 12u (zie google).
Op afspraak langs komen kan door hier een afspraak (van 20 min.) te maken.  
Of je kan mailen voor een afspraak op een ander moment (
acsport@scarlet.be )

   
 
= meteen
  leverbaar 


Betalen kan met de Bancontact App
Op alle schoenen, t-shirts en
 sporttassen van Yonex die einde reeks zijn, zijn er nu solden: -25%.

 NIEUW !
Nanoflare 800

De nieuwe NANOFLARE 800 bevat het NANOFLARE-DNA om de manoeuvreerbaarheid en terugslag te verbeteren en is verder versterkt met een verbeterd Sonic Flare-systeem, een breed profielframe en een nieuw snarenpatroon. De verhoogde terugslagkracht van de NANOFLARE 800 vergroot de snelheid van de drives aanzienlijk, waardoor tegenstanders worden gedwongen te worstelen in hun pogingen om op de shuttle te reageren. Ze zullen het een uitdaging vinden om op uw slagen te anticiperen.

Voor meer gevorderde spelers combineren de NANOFLARE 800 PRO- en TOUR-modellen het Wide Profile Frame en het nieuwe snarenpatroon met het Enhanced Sonic Flare System. Dit innovatieve systeem in het nieuwe model maakt gebruik van de steile hoek tussen het bespangebied en het T-gewricht, samen met de integratie van koper aan de onderkant van het frame om de stijfheid te vergroten, wat uiteindelijk de algehele terugslagkracht van de drive verbetert.

NF 800 pro        adviesverkoopprijs: 229,95                NU: 185,00               Verkrijgbaar vanaf  17 november !!
NF 800 tour       adviesverkoopprijs: 189,95                NU: 150,00
NF 800 game    adviesverkoopprijs: 134,95                NU: 110,00
NF 800 play       adviesverkoopprijs:   79,95                NU:   65,00

Nanoflare 1000 Z

 

De NANOFLARE 1000-serie is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar extra slag- en swingsnelheid met behendige wendbaarheid. Het nieuwe brede profielkader van de NANOFLARE 1000, in combinatie met het Sonic Flare System, genereert een hoge weerkaatsing bij impact en vermindert luchtweerstand.

Voor meer gevorderde spelers combineren de NANOFLARE 1000 Z- en TOUR-ontwerpen het brede profielkader met een aerodynamische vorm en compact kader om het AERO COMPACT Frame te creëren. Dit nieuwe frame verbetert de terugslag nog verder. Voor de geavanceerde modellen worden materialen van high modulus graphite gebruikt aan de boven- en onderkant van het frame, samen met een SPEED-ASSIST BUMPER aan de basis van het frame. Dit vermindert framevervorming en verbetert de algehele terugslagprestaties.

De Nanoflare 1000 Z is extra stijf, head-light en weegt 83g.
Adviesverkoopprijs: 259,95                NU: 210,00                       

De 3e editie van de Eclipsion Z badmintonschoenen komt eraan. Het is Yonex’ meest stabiel schoen tot nu toe. Een nieuwe Semi-One-Piece-Sole zorgt voor een groter contact oppervlak met de grond, en een laterale schelp op de voorvoet en verstevigingen rond de hiel maken dit een super stevige stabiele schoen. De bovenkant van de schoen is in Durable Skin Light – een zeer flexibel en licht materiaal voor een zeer comfortabele fit.

      Heren                       Dames

Adviesverkoopprijs heren & dames: 209,95           NU: 170,00                    


De nieuwe ASTROX 77 is ontworpen met een mid-flex shaft en een wendbaar, lichter blad dat extra kracht geeft voor een breed scala aan spelers, van gemiddeld tot gevorderd. Deze tweede generatie ASTROX geeft een beter gevoel door de extra schokabsorptie, en geeft meer power door snapback en flex in balans te brengen. 

De nieuwe ASTROX 77 is een verder ontwikkelde versie van zijn voorganger, met nieuwe technologieën voor betere prestaties en een toename van 2,9% in smashkracht. Het interne T-stuk is samengesteld uit een nieuw harsmateriaal, Flex Fuse, dat een schokabsorberend materiaal combineert met basis hars voor een zachter gevoel bij impact. De nieuwe langwerpige schacht is uitgerust met Namd Graphite, een koolstof-grafietmateriaal dat een snelle snapback genereert om de extra flex te begeleiden. De toevoeging van de E.B.CAP PLUS (Energy Boost Cap Plus) wordt gebruikt voor nog verdere snapback.

Astrox 77  pro           NU: 160,00
 
                                            


De nieuwe collectie van Erima is uit.  De nieuwe lijn noemt Change by Erima.

Wil je graag een outfit voor jouw ploeg?  Laat het dan gerust weten, pasmaten zijn voorradig.

 

De opnieuw ontworpen ARCSABER 7 is toegevoegd aan de ARCSABER-serie. De nieuwe ARCSABER 7 is ontworpen voor optimale flex en torsie om precisie voor gemiddelde en gevorderde spelers te verbeteren. Controle over het veld kan in allerlei verschillende vormen komen, en voor de ARCSABER komt het van de extra paar milliseconden shuttlecontacttijd die assertieve, nauwkeurige slagen mogelijk maken.

Tegenwoordig, na jaren van onderzoek en ontwikkeling, is het vasthouden van de shuttle een belangrijk ingrediënt geworden in het geven van vertrouwen aan de speler en zijn/haar shuttlecontrole. De nieuwe ARCSABER 7 is verbeterd met het ontwikkelingsconcept "Hold for flight". Analyse van het vorige model toonde potentieel voor verbetering door de stabiliteit van het frame te vergroten en de contacttijd van de shuttle te vergroten.

De stabiliteit van het frame is verbeterd met een framestructuur die uniek is voor de ARCSABER-serie en die een stijve constructie heeft aan de boven- en onderkant van het slagvlak, waardoor ongewenste vervorming bij impact wordt verminderd. Om de contacttijd van de shuttle te verlengen, zijn de zijkanten van het frame, in tegenstelling tot de boven- en onderkant, zachter, waardoor flexibiliteit rond de sweet spot mogelijk is. De steel in de ARCSABER 7 is ook opnieuw ontworpen mbt tot de torsie. Bij een slag draait de steel en genereert extra terugslag.

De POCKETING BOOSTER zit in de zijkanten van het frame. Deze flexibele kern in het racket, wat een gepatenteerd rubberachtig materiaal is, geeft extra elasticiteit aan de flex van het frame. Hierdoor nemen zowel het vasthouden van de shuttle als de lanceringssnelheid van de shuttle toe. 

De nieuwe ARCSABER 7 zal worden gezien in de handen van Tokyo Olympisch gouden medaillewinnaar in gemengd dubbel, Huang Dong Ping (CHN), Thailand's nummer 1 damesdubbel Rawinda Prajongjai en Jongkolphan Kititharakul (THA), en vele andere elite spelers op tournee. De rackets staan gepland voor een wereldwijde lancering op 19 augustus 2022 in drie verschillende modellen, PRO, TOUR en PLAY - elk ontwikkeld met hetzelfde prestatieconcept maar met variaties in de gebruikte materialen

ArcSaber 7 pro           NU: 170,00
ArcSaber 7 tour          NU: 140,00
ArcSaber 7 play         
NU: 55,00                                               


De nieuwe SHB Comfort Z3 is uit.

De POWER CUSHION COMFORT-serie wordt gekenmerkt door zijn hoge dempingsprestaties. De hiel en voorvoet zijn uitgerust met Power Cushion dat speciaal is ontworpen om schokken te absorberen die gepaard gaan met badminton voetenwerk. Door de schokabsorptie te verbeteren, zet onze POWER CUSHION+ technologie impact om in energie. Een toename van 28% in schokabsorptie en een toename van 62% in veerkracht in vergelijking met de standaard EVA-materialen.

De voortstuwing in de COMFORT Z is nog meer uitgesproken door de implementatie van Feather Bounce FOAM, een lichtgewicht materiaal met een hoge bounce dat is gebouwd om behendig en snel voetenwerk te ondersteunen. Het Feather Bounce FOAM is 8% lichter in gewicht, terwijl het 20% meer veerkracht genereert. Dit in combinatie met FEATHER LIGHT X, het lichtste tussenzoolmateriaal van Yonex, zorgt voor soepel en vloeiend voetenwerk. De gepatenteerde grafietplaat is gebouwd om te buigen en kracht te genereren bij elke stap, terwijl het stabiliteit biedt tegen ongewenste torsie.

FLEXION UPPER wordt gebruikt voor een veiligere en comfortabelere pasvorm. FLEXION UPPER is een zacht, stressvrij ontwerp met minimale materiaaloverlap en een groter naadloos oppervlak. Een binnenschoen is geïntegreerd in de schoen en vervangt de conventionele tong voor meer comfort en een betere pasvorm rondom.

Heren Dames

Adviesverkoopprijs heren & dames: 189,95           NU: 160,00


De nieuwe ArcSaber 11 heeft het unieke gevoel bij impact geërfd en biedt verbeterde speelbaarheid met de nadruk op shuttle-pocketing (vasthouden) voor een gecontroleerde aanval.  

Verder is hij verder ontwikkeld met het concept "beslissende controle". Analyse van het vorige model toonde potentieel voor verbetering aan door de stabiliteit van het frame te vergroten en de contacttijd van de shuttle te vergroten.

De stabiliteit van het frame is verbeterd met een nieuwe framestructuur met een stijve constructie aan de boven- en onderkant van het frame, waardoor draaien en ongewenste vervorming bij impact worden verminderd.

Adviesverkoopprijs: 219,95           NU: 175,00


De lichtste badmintonschoen van Yonex, de Aerus Z, met een gewicht van slechts 250gr (maat 40,5) zorgt voor een nog snellere reactiesnelheid.  Dit is nog 10gr lichter dan de Aerus 3.  Tevens zorgt de nieuwe technologie ‘Feather Bounce FOAM’ in de zool voor 20% extra veerkracht.  Zowel voor heren als voor dames is deze donkergrijze schoen te verkrijgen van maat 37 tem 46. Een echte topschoen dus.

Adviesverkoopprijs heren & dames: 169,95           NU: 136,00


De nieuwe ASTROX 99-ontwerpen zijn na een alomvattend samenwerkingsproces met de hand geselecteerd door mannen-singles No1 Kento Momota. Het racket wordt uitgebracht in twee kleurstellingen: 
- White Tiger die dynamiek uitdrukt met een geheel witte afwerking met digitaal weergegeven zwarte en grijze tijgerpatronen en fluorescerende gele highlights
- Cherry Sunburst die de tijgerpatronen herhaalt met een zwarte en felrode afwerking die pure kracht uitdrukt. 
Kento Momota selecteerde white Tiger ASTROX 99 PRO als zijn racket op het veld.

Adviesverkoopprijs: 229,95           NU: 185,00


De alom populaire SHB65Z2 heeft nu een speciale Kento Momota versie in de kleur Saphire Navy. Op zijn vraag ging extra aandacht naar een optimaal gebruik van recycleerbare materialen. De wereld nr1 is absolute fan van deze schoen. Enkel hijzelf zal als gesponsorde speler met deze kleur spelen. Wordt geleverd met gesigneerdeschoenzak.

                     Heren                    

Adviesverkoopprijs: 149,95           NU: 135,00


Astrox 100 ZZ : 215,00
Extra stijf, 83g
Astrox 100 ZX : 170,00
Extra stijf, 83g
BAG 92012 : 70,00 BAG 92031 : 70,00 BAG 92026 : 90,00

De speelstijl van sterk offensieve spelers schuift stilletjes aan naar een beetje meer defensief. En de sterk defensieve spelers gaan iets meer naar het offensieve. Om tegemoet te komen aan deze nieuwe evoluties in het badminton werd de Astrox 100 ontwikkeld. Het nieuwe spel heeft behoefte aan snelle racket bewegingen van aanval naar verdediging en vice versa. Spelers hebben daarom nood aan een racket dat hun snelheid kan volgen en ineens ook zeer krachtig kan smashen.

Een verder uitgevlakte isometric bladvorm vergroot de sweetspot, extra dunne nieuwe shafts verminderen de luchtweerstand, samen met een lichter ingebouwd T-stuk dat de rotational power vergroot. Hierdoor smash je korter over het net.  


SHB 65 Z2 voor heren : 160,00
SHB 65 Z2 voor heren : 160,00 Nanoflare 600 : 160,00
flexibel, 78g
Nanoflare 160 : 70,00
flexibel, 78g

De nieuwe pro bags zijn er:
6 racketten :   90,00
9 racketten : 105,00
6 racketten :   90,00
9 racketten : 105,00
6 racketten :   90,00
9 racketten : 105,00
6 racketten :   90,00
9 racketten : 105,00
12 racketten :   125,00
staande bag : 105,00 rugzak : 75,00

Ook de nieuwe Nanoflare 380 sharp is er.  Dit is een stijve racket en weegt 83g.  Ideaal voor de dubbelspelers die veel precisie willen en liever de goedkopere versie van de 800 willen.  In het kapje boven het handvat zit tevens een schokdemping ingebouwd.

Adviesverkoopprijs: 129,95           NU: 110,00


Na de nieuwe Nanoflare 700 die medium stijf was, is nu de Nanoflare 800 uit.  Deze is een stijve racket en te krijgen in 83g (4U) en 88g (3U).  
Ideaal voor de dubbelspelers die veel precisie willen.

Adviesverkoopprijs: 219,95           NU: 175,00


De alom populaire SHB65Z werd nog verbeterd!  We lanceren de nieuwste SHB65Z-2 tijdens het WK badminton in Basel.   Extra aandacht werd besteed aan meer comfort en aan extra verluchting door de schoen door (toplaag & zool).

                     Heren                     Dames

Adviesverkoopprijs: 149,95           NU: 120,00


Het is weer tijd voor een nieuwe serie. De Nanoray – die bestaat sinds 2011 - zal in de komende jaren vervangen worden door Nanoflare.  Nieuwe technologische vooruitgang maakt het mogelijk om rackets nog lichter, dunner en sneller te maken. De eerste racket die nu verkrijgbaar is, is de Nanoflare 700, medium stijf en weegt 83g.  Ideaal voor de dubbelspelers.

Adviesverkoopprijs: 189,95           NU: 150,00


Yonex Lanceert de Yonex Eclipsion Z, de meest stabiele Yonex schoen ooit. Het betere voetenwerk waarbij een goede steun noodzakelijk is. De TPU support aan de zijkant van de schoenen is sterk vergroot tegenover de SHB-03. Er is 20% meer zijwaartse stabiliteit, zonder de flexibiliteit van de voorvoet te verminderen. Durable mesch bovenaan met verschillende structuur smalle grid voor stabiliteit, grote grid voor flexibiliteit en ventilatie, dichte grid voor stevigheid en levensduur. De schoen heeft een “inner bootie” – een binnensok voor een comfortabel gevoel.

                     Heren                     Dames

Adviesverkoopprijs: 179,95           NU: 140,00


ASTROX 99

De Astrox 99 heeft Namd Graphite in het hele racket, inclusief het frame,
waardoor de contact tijd met de shuttle verdubbelt. Bovendien is de Energy Boost Cap-vorm ontworpen om nog meer flex in de steel te stimuleren, om de effecten van het Namd-grafiet te optimaliseren.

De Astrox 99 is een stijve aanvallende racket van 83g.


Adviesverkoopprijs: 219,95           NU: 170,00ASTROX 88 S (Skill) en ASTROX 88 D (Dominate)
 

Beide rackets zijn speciaal ontwikkeld voor dubbelspelers.  De AX88S verbetert de handeling voor de speler aan de voorkant van het veld (S staat voor Skill).  AX88D is voor de achterspeler, die krachtiger het spel kan Domineren. (D staat voor Domineren). AX88S heeft een frame dat over de hele lengte plooit, om de shuttle langer vast te houden. Het racket is slechts 5mm langer dan de originele lengte van een badmintonracket wat de snelheid van bewegen verhoogd.
Het AX88D frame plooit enkel in de top, om maximum power door te geven bij een smash. De lengte van AX88D is 10mm langer dan origineel. (net zoals de meeste Yonex rackets). 
Een nieuwe gripcap zorgt dat de shaft dieper in het handvat kan buigen, waardoor de kwaliteit van de NAMD graphite steel (grotere flex maar ook grotere kick back) optimaal wordt benut. Tevens stabiliseert deze gripcap de shaft, zodat die niet kan draaien tijdens de slag. 
Beide frames maken gebruik van het Rotational Generator System. Hierbij wordt het gewicht vanhet racket verdeeld in frame en handvat, waardoor je een snellere rotatie kunt maken.

Adviesverkoopprijs: 199,95           NU: 160,00


ASTROX 77

Deze rackets, met een head heavy balans zijn ontworpen voor smashers.

In het allernieuwste graphite materiaal “NAMD” worden Nano partikels direct aan de graphite vezels verbonden (ipv in het hars gemengd) . Daardoor krijg je een verbeterde binding tussen de verschillende vezels. Vanaf het begin van de slag wordt energie opgeslagen door de flexibiliteit in de NAMD steel. Die energie wordt explosief teruggegeven op het moment van impact met de shuttle. 
In combinatie met het Rotational Generator System (gewichtsverdeling in top en handvat) gaan smashes 2,3° graden steiler en 7,1% sneller naar de voeten van je tegenstander.

Adviesverkoopprijs: 179,95           NU: 145,00